Pinksterbrunch

Pinksterbrunch 2018

U kunt van de Pinksterbrunch genieten op zowel pinksterzaterdag (19 mei), 1e pinksterdag (20 mei) als 2e pinksterdag (maandag 21 mei).

De paasbrunch begint met een over(h)eerlijke runder bouillon (Henk Broeders, Berkel Enschot).

Hierna kunt u gaan genieten van het volgende:

  • assortiment gemengde broodjes (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • gesneden wit en bruin brood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • omelet gevuld met groentes (Adrie Oppers, Middelbeers)
  • gekookte eieren (Lekker’nei, Oirschot)
  • asperge worstenbroodje (Keilekker, ‘s-Hertogenbosch)
  • huzarensalade
  • boerenkaas (kaasboerderij De Ruurhoeve, Hoogeloon)
  • 2 soorten hartig beleg; gerookte Kempenham (de Hooiberg, Bladel) en slagersham (Corné van Roessel, Goirle)
  • 2 soorten zoet beleg, o.a. blauwe bosbessen jam (Jan Janssen, Budel)
  • Teutenbrood (luxe bakker Eric van Dinter, Bergeijk)
  • beschuit

De prijs van bovenstaande paasbrunch is €19,50 per persoon.

De prijs is inclusief onbeperkte consumptie van koffie en/of thee.

Wij zetten tevens karaffen (Brabant) water op tafel.

Als er wat anders gedronken wordt (zoals bijvoorbeeld melk, karnemelk, frisdrank, fristi, chocomel, bier of wijn), worden deze geturfd en apart op de rekening vermeld.

Vraag gerust naar de uitbreidingsmogelijkheden van deze paasbrunch.

Naast een Paasbrunch zijn er andere mogelijkheden zoals luxe belegde broodjes (Lunch “de Hofkaemer”), een authentieke streekbrunch of diverse warme gerechten.

Bovenstaande is het meest geschikt voor groepen vanaf 10 personen en alleen mogelijk op reservering.

fijne pinksterdagen

Wij kopen onze streekproducten bij:

Wil je reserveren? Of heb je gewoon een vraag of opmerking?